MindMotions | PSYCHOLOGISCHE TESTEN
11442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11442,page-child,parent-pageid-8419,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PSYCHOLOGISCHE TESTEN

Onderstaand vind je voor enkele veel voorkomende thema’s enkele vragenlijsten die je meer inzicht kunnen bieden in jezelf. Belangrijk om te realiseren echter is dat vragenlijsten een indicatie zijn en dus ook niet de realiteit representeren. Voor een grondigere indicatie raadpleeg je best een deskundig persoon die samen met jou diverse levensgebieden, klachten en persoonlijkheidstrekken in kaart brengt.

Mindfulness

Via deze vragenlijst krijg je een indicatie van de mate waarin jij mindful in het leven staat.

 

 

Persoonlijkheid

Deze vragenlijst geeft inzicht in je persoonlijkheid en de manier waarop je omgaat met diverse aspecten en uitdagingen in het leven.

 

IQ

IQ staat voor intelligentie quotiënt. Via deze test krijg je inzicht in de mate waarin jij presteert op diverse taken en vaardigheden. Bij de IQ test wordt je altijd vergeleken met het Landelijke gemiddelde. deze score vormt dus geen absolute score maar dient ter vergelijking met het gemiddelde van Nederland.