MindMotions | ZINGEVING
10135
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10135,page-child,parent-pageid-8345,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ZINGEVING

Zingeving en hervinden van jezelf | Psycholoog Maastricht

 

Wat doe ik hier? Doe ik wel wat ik wil? Ben ik wel wie ik wil zijn? Hoe leef ik mijn leven zinvol en plezierig? Natuurlijk, het zijn vragen die vaak terug komen op het moment dat we in een sleur raken of op het moment dat we belangrijke levenskeuzes moeten maken. Binnen de kortste keren vergeten we deze vragen en belanden we terug in onze oude en veilige patronen. We leven niet vanuit onze eigen kernwaarden en idealen maar lijken het leven van iemand anders te leiden. We hebben het gevoel voortdurend een masker te moeten dragen en tot overmaat van ramp kan er veel twijfel, onzekerheid en zelfs depressie of verslaving ontstaan.

 

De volgende vragen kunnen je erg bezig houden:

 

  • Waarom ben ik dit werk aan het doen?
  • Waar leef ik voor?
  • Was dit echt zoals ik mijn leven had voorgesteld?
  • Waarom voelt alles zo als een sleur?
  • Wat zijn mijn authentieke passies, waarden en idealen?

 

In de behandeling help ik je tot antwoorden te komen

Ik heb natuurlijk geen pasklare antwoorden. In de behandeling ga ik je ondersteunen bij het vinden van jouw kernwaarden; die aspecten in het leven die jij belangrijk vindt om te vervullen of te ervaren. Ik zal je helpen naar jezelf te kijken, je authentieke zelf te verkennen, oude denkpatronen te doorbreken, nieuwe perspectieven geven, alternatieven en je laten zien waar je jezelf vastzet.

 

Positieve spiraal

Tevens bekijken we samen waar jouw unieke kwaliteiten en talenten liggen, hoe je deze kunt ontplooien en doelmatiger kunt inzetten om een waardevoller leven te leiden. Samen komen we erachter wat voor jou belangrijk is en hoe jij invulling kunt geven aan jouw leven. Er ontstaat een positieve spiraal waarbij je je geïnspireerd gaat voelen, meer energie creëert en met een vrijer, vreugdevoller en vervulder gevoel in het leven komt te staan. Bij vragen of twijfels, of als je graag een afspraak wilt maken, bel of mail naar Psycholoog Maastricht.

“Ik begeleid je persoonlijk, ik ben dichtbij, betrokken en kan je echt verder helpen. Bij problemen, maar ook bij uitdagingen en kansen”

In therapie bij mij

Ik help je op het moment dat je er zelf niet meer uit komt. Samen gaan we op zoek waar het misgaat en samen help ik je stap voor stap naar de oplossing. Aarzel niet om me te bellen voor meer informatie, persoonlijk advies of een afspraak:

Contact formulier

SUCCESVERHALEN