MindMotions | ANGST & PANIEKKLACHTEN
10114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10114,page-child,parent-pageid-8345,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ANGST & PANIEKKLACHTEN

Behandeling van Angst en Paniek | Psycholoog Limburg

 

Psychische klachten waarbij angst en paniek centraal staan, komen erg vaak voor. 1 op de 5 Nederlanders heeft weleens last van angstklachten of van paniekaanvallen. Je bent dus absoluut niet de enige en het is dan ook helemaal niet raar om hierbij wat hulp te vragen van een therapeut. Wanneer je vanwege je angst de deur niet meer uitgaat, interesses en bezigheden verliest of er gewoon heel erg veel mee bezig bent, dan is dit erg goed te behandelen. Jammer genoeg blijven mensen nog vaak te lang met angst- of paniekklachten rondlopen waardoor deze verergeren of zelfs leiden tot andere problemen als depressie, verslaving, lichamelijke klachten, etc. Zoek daarom tijdig hulp; voorkomen is beter dan genezen.

Hoe kan ik jou als psycholoog en mind & body therapeut helpen?

Mijn praktijk te Maastricht heeft zeer veel ervaring met het effectief behandelen van angsten en paniekstoornissen. Ik kan je als psycholoog en yogatherapeut dan ook zeer goed helpen met je klacht. Met de behandelingen zul je meer inzicht krijgen in je eigen lichamelijke en psychologische angstreacties, zodat je hier meer grip op kunt krijgen. Ik leer je praktische technieken aan om beter met angst om te kunnen gaan en ik help je om stapje voor stapje uitdagingen aan te gaan. Je herwint de controle over je leven, je laat angst en paniek je leven niet meer beheersen en je voelt je vrijer om datgene te kunnen doen wat je belangrijk vindt.

Er zijn een aantal verschillende soorten angststoornissen waarbij ik kan helpen:

 

  • Paniekaanvallen
  • Fobieën
  • Faalangst
  • Sociale angst
  • Dwangstoornissen
  • Posttraumatische stress-stoornis (PTSS)

Denk je of weet je zeker dat je één van de bovenstaande kwetsbaarheden hebt, dan wil ik je graag helpen. Neem graag vrijblijvend contact op voor meer informatie over de behandeling. Wanneer je liever meteen een intakegesprek met mij wilt plannen dan kan dat via de volgende link: intakegesprek bij Psycholoog Maastricht.

“Ik begeleid je persoonlijk, ik ben dichtbij, betrokken en kan je echt verder helpen. Bij problemen, maar ook bij uitdagingen en kansen”

In therapie bij mij

Ik help je op het moment dat je er zelf niet meer uit komt. Samen gaan we op zoek waar het misgaat en samen help ik je stap voor stap naar de oplossing. Aarzel niet om me te bellen voor meer informatie, persoonlijk advies of een afspraak:

Contact formulier

SUCCESVERHALEN