MindMotions | TARIEVEN & VERGOEDING
10557
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10557,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TARIEVEN & VERGOEDING

Tarieven en Vergoedingen | MindMotions Maastricht

 

Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.

 

Individuele behandelingen

Een individuele afspraak duurt in principe 60 minuten en bedraagt:
Een sessie relatietherapie duurt 60 minuten en het tarief hiervoor bedraagt:

€ 95,- per uur
€ 115,- per uur

Training

De Mindfulness Basis en Mindfulness Vervolg Trainingen omvatten 8 sessies van 2-2,5 uur en zijn incl. lesmaterialen en toegang tot de online leeromgeving. De kosten bedragen:

 

Deze trainingen zijn ook individueel of als koppel te volgen.

€ 300,- p.p. voor particulieren
€ 400,- p.p. voor werkgevers

Workshops & Lezingen

Op verzoek verzorg ik op maat gemaakte workshops, trainingen en lezingen op locatie. De kosten hiervan bedragen:

Deze kosten zijn exclusief vervoerskosten en eventuele materialen.

€ 450,- / 3 uur
€ 900,- / 6 uur

Vergoeding mogelijk zonder aanspraak op eigen risico

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, heeft u veelal recht op (gedeeltelijke) vergoedingen van mijn behandelingen. Omdat eventuele vergoedingen vanuit uw aanvullende pakket komen, geldt er geen eigen risico voor mijn behandelingen. Let wel, gezien mijn integrale aanpak vallen de behandelingen voor de zorgverzekering onder de noemer alternatieve hulpverlening. Kijkt u dus naar het budget dat u voor alternatieve hulp van uw zorgverzekering beschikbaar hebt. Via mijn beroepsvereniging NFG heb ik met een groot aantal zorgverzekeraars contracten.

 

Als u vragen heeft over de exacte vergoeding voor de behandeling, dan verzoek ik u om uw polisvoorwaarden erop na te slaan of uw zorgverzekeraar te raadplegen. Benoem dan de beroepsvereniging NFG en RBCZ waarbij ik ben aangesloten en mijn AGB-code: 90-058406. Komt u hier zelf niet helemaal uit, dan help ik u hier graag mee.

Zorgverzekeraars

Kunt u het zich écht niet veroorloven?

Mocht u door beperkte financiële mogelijkheden eigenlijk geen psychologische hulp kunnen betalen, dan ben ik graag bereid om met u mee te denken qua betaling en wat betreft mijn tarief. Hiervoor is het dan wel van belang dat u open kaart speelt en mij inzicht geeft in uw inkomsten. Op deze manier probeer ik mijn behandelingen voor meer mensen mogelijk te maken en iedereen de zorg en hulp te kunnen bieden die dit nodig heeft.

 

Voor meer informatie of om direct een eerste afspraak met mij in te plannen, verzoek ik u om hier contact op te nemen met Psycholoog Maastricht. Wanneer u liever direct telefonisch contact met mij opneemt, dan kan dat natuurlijk ook. Ik ben in mijn psychologenpraktijk te bereiken op telefoonnummer 06-21208588. Doorgaans probeer ik binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden.

Geschillenbemiddeling

Wanneer u in behandeling bent bij een hulpverlener kan het incidenteel wel eens voorkomen dat er een klacht ontstaat. In eerste instantie zijn klachten doorgaans best samen met de hulpverlener op te lossen. Mocht u er samen echter niet uit komen dan kunt u zich ten allen tijde wenden tot de klachtenfunctionaris van de NFG dan wel de geschillencommissie WKKGZ.