MindMotions | ZELFVERTROUWEN & ONZEKERHEID
10125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10125,page-child,parent-pageid-8345,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ZELFVERTROUWEN & ONZEKERHEID

Zelfvertrouwen & Onzekerheid | Psycholoog Maastricht

 

Ben je erg onzeker over jezelf of over andere belangrijke zaken? Of zit je met bepaalde vragen, zogen of twijfels die je maar niet los kunt laten? Dan kan het erg fijn en ondersteunend zijn om hierover te praten met een psycholoog. Een negatief zelfbeeld en laag zelfvertrouwen hindert ons namelijk om het leven te kunnen leiden dat we eigenlijk graag willen. We achten onszelf niet in staat om doelen te verwezenlijken en voelen ons vaak niet op ons gemak in bepaalde sociale situaties of activiteiten. Het gevolg is dat we onszelf afschermen en belangrijke aspecten van ons leven gaan vermijden. We leven met een onbevredigd gevoel waarbij zelfs angst, somberheid, maar ook verslaving of een eetstoornis kan opspelen.

 

Wat kan psycholoog en mind & body therapeut Maastricht voor je betekenen?

Als ervaren psycholoog help ik je om:

 

  • Antwoorden te vinden op jouw levensvragen en kernwaarden
  • Inzicht te krijgen in jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden
  • Deze kwaliteiten en vaardigheden beter te ontplooien
  • Meer zelfwaardering te ontwikkelen
  • Moeiteloos jezelf te kunnen zijn en vanuit je eigen kracht te werken ongeacht de situatie waarin je je bevindt
  • Meer motivatie en energie te krijgen, zodat je geheel in staat zult zijn om het leven te leiden dat je graag wilt

 

Je zult met een aantal psychologische behandelingen in staat zijn om je eigen leven in te richten zoals jij graag dat wilt en om je bestaande problemen effectief aan te pakken. Kies ervoor om gebruik te maken van je eigen kracht en om onafhankelijk van wat anderen doen of zeggen een gelukkig leven te leiden.

 

 

Therapie: de behandeling van onzekerheid

Je kunt bij mij direct terecht voor de behandeling van je probleem. Ik streef er namelijk naar om de wachttijden van mijn psychologiepraktijk te Maastricht zo kort mogelijk te houden, zodat je niet lang hoeft te wachten met je klacht of probleem. Dit leidt er namelijk vaak alleen maar toe dat het probleem erger wordt. Samen bespreken we hoeveel behandelingen wenselijk zijn en hoeveel behandeling je het liefst wenst (dit bijvoorbeeld in verband met de vergoeding die je ontvangt van je zorgverzekeraar). Het is gelukkig mogelijk om met een aantal sessies al heel veel vooruitgang te boeken.

 

Stel vrijblijvend je vraag

Wil je ondersteuning bij bepaalde zaken of wil je af van bepaalde onzekerheden? Dan verzoek ik je vriendelijk om op de link te klikken. Je wordt dan direct doorverwezen naar het online contactformulier van deze website. Via dit formulier kun je al je vragen vrijblijvend aan mij stellen of een afspraak voor een eerste intakebehandeling met mij inplannen. Doorgaans geef ik binnen 24 uur een reactie.

“Ik begeleid je persoonlijk, ik ben dichtbij, betrokken en kan je echt verder helpen. Bij problemen, maar ook bij uitdagingen en kansen”

In therapie bij mij

Ik help je op het moment dat je er zelf niet meer uit komt. Samen gaan we op zoek waar het misgaat en samen help ik je stap voor stap naar de oplossing. Aarzel niet om me te bellen voor meer informatie, persoonlijk advies of een afspraak:

Contact formulier

SUCCESVERHALEN