MindMotions | ROUW & VERLIESVERWERKING
10118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10118,page-child,parent-pageid-8345,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ROUW & VERLIESVERWERKING

Rouwverwerking & Verliesbegeleiding| Psycholoog Maastricht

 

Het verliezen van een dierbare is altijd één van de moeilijkste dingen in het leven. Een periode van intens verdriet is dan ook heel natuurlijk te noemen na het overlijden van een naaste. Het verwerken hiervan is voor bijna iedereen een erg moeilijk proces dat veel tijd in beslag kan nemen. Indien je echter de indruk hebt dat je ‘vastloopt’ in het verdriet, dat dit je leven bepaalt of dat je juist allemaal dingen moet ondernemen om het verdriet niet te hoeven voelen dan kan het zinvol zijn om een afspraak met me te maken. Als je te lang in rauw of verlies blijft vast zitten kan dit namelijk leiden tot depressie. Als psycholoog en mind & body therapeut kan ik je helpen om dit proces in goede banen te leiden. Samen zorgen we ervoor dat je op een respectvolle, maar constructieve manier met je gemis om leert gaan en je verdriet beter een plek kunt gaan geven.

 

Verschillende oorzaken

Rauw en verlies kan op meerdere manieren veroorzaakt worden. Het meest voor de hand liggend is het verlies van een dierbaar iemand “aan het leven”. Er kan echter ook sprake zijn van rauw of verlies door een scheiding of relatiebreuk. Ik kan u ook begeleiden bij deze vorm van rouw, die ik scheidingsrouw noem. Er zijn veel overeenkomsten met rouw door sterven, maar er zijn ook grote verschillen. Door mijn (ervarings)deskundigheid op dit gebied heb ik meer te bieden dan een willekeurige andere psycholoog.

 

Mijn begeleiding bij rauw en verlies

Vanuit mijn praktijk heb ik verschillende cliënten geholpen bij het goed verwerken van hun verlies, waardoor zij relatief snel hun eigen leven weer op de rails konden krijgen. Hierbij hebben we er samen voor gezorgd dat de cliënt het verlies op een respectvolle manier kon verwerken. Indien je vragen hebt over de begeleiding die ik kan bieden bij jouw verlies, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

“Ik begeleid je persoonlijk, ik ben dichtbij, betrokken en kan je echt verder helpen. Bij problemen, maar ook bij uitdagingen en kansen”

In therapie bij mij

Ik help je op het moment dat je er zelf niet meer uit komt. Samen gaan we op zoek waar het misgaat en samen help ik je stap voor stap naar de oplossing. Aarzel niet om me te bellen voor meer informatie, persoonlijk advies of een afspraak:

Contact formulier

SUCCESVERHALEN