MindMotions | 20 maart 2015 – Mindfulness Basis Training Maastricht
Mindfulness Maastricht
Mindfulness Maastricht
10480
post-template-default,single,single-post,postid-10480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 
Mindfulness Training Maastricht 150220

20 maart 2015 – Mindfulness Basis Training Maastricht

  |   MindMotions Activiteiten   |   No comment

“Minder stress, Meer genieten”

Mindfulness leert je beter om te gaan met stress, negatieve gedachten en moeilijke emoties, en hoe je met meer ontspanning, plezier en zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Je komt terug in je eigen kracht. Je gaat je vrijer bewegen en intenser genieten.

 

Op Vrijdag 20 maart 2015 start ik wederom een mindfulness basis training. Deze training omvat 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2½ uur waarin we een mooi fundament leggen om jouw mentale en lichamelijke gezondheid te optimaliseren.

Waarom deze mindfulness training?
  • Praktisch & Wetenschappelijk: Deze training is niet zweverig maar stevig gefundeerd in een wetenschappelijke achtergrond.
  • Vanuit mijn achtergrond als psycholoog, therapeut en docent verzorg ik wekelijks een presentatie waarbij ik meer inzicht geef in de onderliggende psychologische mechanismen waardoor je mindfulness nog doeltreffender kunt inzetten in je leven.
  • Ik schenk ruime aandacht aan persoonlijke ervaringen en uitdagingen zodat iedereen de juiste stappen kan maken om de gewenste doelen te behalen.
  • Online leeromgeving met veel aanvullend en verdiepend materiaal zoals extra meditatie begeleidingen, videos, praktische oefeningen en literatuur.
  • Je ontvangt dagelijks een inspirerende quote in je mailbox om je dag mindful te starten.
  • Wekelijks krijg je praktische oefeningen aangereikt waardoor mindfulness direct toepasbaar wordt in je dagelijkse leven.
Waar en Wanneer?
 Ik ontvang je graag van 19.30 tot 22.00 uur in onze nieuwe sfeervolle meditatieruimte aan de Blekerij 52 in Maastricht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Wat kost het?
De kosten van deze training bedragen €300 voor particulieren en €400 voor werkgevers. Veel werkgevers zijn bereid de training te vergoeden. Wil je deze training 1-op-1 volgen? Ook dat is mogelijk. De kosten voor deze individuele begeleiding bedragen €600, en als je werkgever betaalt €800. Alle bedragen zijn inclusief BTW en materialen.
Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze mindfulness training kun je een kijkje nemen op de website. Voor persoonlijk advies of aanmelding kun je mij altijd bellen of mailen. Ik kijk graag met je mee en help je verder op weg.
Phone Symbol

06 17 41 86 36

Contact formulier

 

 

 

No Comments

Post A Comment