MindMotions | Vanaf Nu Ook Relatietherapie
Psycholoog, Breda, Psychologische Begeleiding, Individuele Therapie, Relatietherapie
9618
post-template-default,single,single-post,postid-9618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 
140604 Psycholoog

Vanaf Nu Ook Relatietherapie

  |   MindMotions Activiteiten   |   No comment

“Leef! Bevrijd jezelf van je klachten en creëer een waardevol leven”

Een leven waarin je je vrij kunt voelen, een leven dat je op een waardevolle en bevredigende manier kunt invullen. Een leven waarin je niet voortdurend wordt geleefd of gevangen zit in negatieve gedachten en gevoelens, twijfel, laag zelf-vertrouwen, of moeizame relaties. Ik zie dit als een primaire levensbehoefte en vind dat iedereen daar recht op heeft. Ik heb er dan ook mijn missie van gemaakt om je zo goed mogelijk te helpen dit ook in jouw leven te verwezenlijken.

 

Graag ben ik de persoon die jou een helpende hand aanreikt en jou begeleidt naar een gezond en gelukkig leven. Ik luister aandachtig naar je verhaal, samen gaan we op zoek naar datgene waar je in vast zit, ik help je om het probleem te structureren in taal die begrijpelijk is voor jou. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak, en stapje voor stapje help ik je te bevrijden van die negatieve cyclus waarin je je bevindt. Je gaat weer meer rust ervaren en er ontstaat meer openheid voor de plezierige dingen in het leven. Je creëert een liefdevollere relatie met jezelf en met anderen. Je gaat weer genieten.

Individuele Therapie & Relatietherapie

Mindfulness Locatie 3

Ik behandel veel verschillende klachten en een diversiteit aan mensen, van jong tot oud. Ik help je met individuele klachten & uitdagingen, maar ook samen kunnen jullie bij mij terecht met relatieproblemen.

 

Meer informatie over mijn manier van werken, het soort klachten waarmee je bij mij terecht kunt en de tarieven en vergoedingen kun je nalezen op onze website: www.mind-motions.nl

Op eigen benen & Nazorg

Tijdens de behandeling help ik je terug te komen in je eigen kracht en reik ik je inzichten, technieken en oefeningen aan die helpen om jou zo spoedig mogelijk terug op eigen benen te leren staan; jij bent immers degene die het uiteindelijk moet doen.

 

Na de behandeling wordt je niet aan je lot over gelaten. Via BAM bieden we wekelijks diverse Body & Mind gerichte lessen aan. Wij helpen je een gezondere levensstijl te creëren waarbij je voorkomt dat je terug valt. In een veilige omgeving kun je aan jezelf blijven werken en blijven groeien.

Praktijkruimte 1

Waar?

Graag ontvang ik je in mijn nieuwe sfeervolle praktijkruimte aan de Heugemerweg 22A in Maastricht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie of een Afspraak?

Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je een kijkje nemen op onze website: www.mind-motions.nl

 

Vanzelfsprekend mag je mij natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Ik sta je graag te woord en kijk samen met je mee naar een passende oplossing:

Phone Symbol

06 17 41 86 36

Contact formulier

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.